5 juni 2020

SAP Business One versie 10.0 – Klaar voor nieuwe tijden!

Na een succesvolle test periode is SAP Business One versie 10.0 nu algemeen beschikbaar. Deze versie komt uiteraard met veel verbeteringen, welke we hieronder graag even met u doornemen.

Web Client
Overal en altijd uw ERP beschikbaar, in real-time de gegevens van uw bedrijf voorhanden. Met versie 10 komt de Web Client die al de functionaliteiten voor Sales beschikbaar maakt in een browser-app. Platform onafhankelijk, flexibel, sneller en gebruiksvriendelijk.
De Web Client vormgeving is gebaseerd op het SAP Fiori-platform, waardoor de schermen vertrouwd aanvoelen en de navigatie eenvoudig blijft. Ook op uw tablet.

Moderne weergave

SAP heeft hard gewerkt om meer eenheid in al haar producten en doorheen schermen te realiseren. Met de nieuwe moderne vormgeving oogt SAP Business One versie 10 helemaal van deze tijd met behoud van de functionaliteit zoals u ze gewoon bent.
Zo voelt alles vertrouwd en weet u snel waar u de betreffende informatie kan vinden.
Gebruiksvriendelijkheid in een nieuw jasje!


Office 365 integratie

SAP Business One werkt sinds enige tijd goed in combinatie met Microsoft Office. Met versie 10 wordt er ook gehoor gegeven aan de online integratie met Office 365. Zo zijn voortaan eenvoudig Word of Excel documenten te exporteren, online te bewerken en direct te delen. U bent dus niet langer afhankelijk van lokaal geïnstalleerde Microsoft Office-programma’s, maar kunt u SAP Business One en de Office programma’s overal en altijd gebruiken.Algemene Functionaliteit - Uitbreiding en Verbetering

In SAP Business One versie 10.0 is ook tijd genomen om de feedback van gebruikers te verwerken en vaak zeer nuttige verbeteringen door te voeren. Alles om het dagelijks gebruik nog aangenamer te maken. Zo hebben ze werk gemaakt van bijvoorbeeld:

  • Extra filters en zoek opties in diverse schermen
  • Meer doorklikmogelijkheden om sneller bij uw informatie te komen. Bekijk de video.
  • Langere invoervelden voor marketing documenten
  • Verbeterde print opties, verberg of toon delen van een scherm
  • Nieuwe lokalisatie om de Brexit wijzigingen te ondervangen Bekijk de video 
  • Verbeterde Batch en Serie nummer functionaliteiten. Bekijk de video

In versie 10.0 wordt ook extra aandacht besteed aan UDF’s (User Defined Fields). In veel schermen kunnen er zo extra velden worden toegevoegd (of verwijderd).

De veldnaam past u eenvoudig aan naar wens. Zo kan u eenvoudig extra informatie toevoegen aan producten, orders, klanten, facturen en dergelijke. Een extra pluspunt. Makkelijk zoeken in de toegevoegde velden.


De versie is beschikbaar op SQL of Hana databases, niet alle upgrades zijn op beide systemen beschikbaar.
Neem met ons contact op of bekijk de volledig set van video’s voor extra informatie.

Kriebels? Zin in de upgrade naar SAP Business One 10.0?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw huidige SAP Business One versie naar versie 10.0 te brengen. Neem zeker contact met ons op als u nieuwsgierig bent geworden. Ook als u vragen of hulp nodig heeft bij het in gebruik nemen van de nieuwe versie. Wij helpen u graag!

Meer items SAP Business One versie 10.0 – Klaar voor nieuwe tijden!

Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

Elk jaar kiest een team binnen Vigor een goed doel waar we dat jaar voor gaan. De keuze is altijd gebaseerd op een initiatief dat aansluit bij één van onze normen en waarden, maar ook nauw aan het hart ligt van één van de collega's.

4 oktober 2021

Scannen, verwerken en goedkeuren zonder moeite? Jazeker!

Corona heeft digitalisering hoog op de kaart gezet. Het heeft ons gedwongen om op een andere manier na te denken over thuiswerk, vergaderingen, teamwork, … Vanuit Vigor zijn we altijd op zoek naar een partijen die SAP B1 kunnen ondersteunen met digitalisering van onze klanten.

3 augustus 2021

Servicedesk opvolging dankzij SAP Business One en Mariproject

Een helpdesk is technologie die een aantal kerntaken uitvoert, omdat de helpdesk als partner fungeert in de stabiliteit en groei van je bedrijf.

24 juni 2021

SAP Business One - De oplossing voor Starters !

Wij begrijpen dat u als startup/starter grote dromen en doelstellingen heeft. SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.

23 april 2021

SAP Business One & MARIProject

De oplossing voor projectgeoriënteerde kleine en middelgrote bedrijven.

2 maart 2021

VIGOR verkozen tot SAP Business One partner van het jaar!

Het team van Vigor is trots om weer verkozen te zijn tot SAP Business One Partner van het jaar. Kom er hier alles over te weten ...

12 februari 2021

Weet met wie je zaken doet dankzij Companyweb integratie

In het veranderende bedrijfsklimaat van vandaag is het belangrijk te weten met wie je zaken doet. Deze informatie direct beschikbaar hebben binnen SAP Business One is mogelijk door een naadloze integratie met Companyweb (www.companyweb.be).

22 oktober 2020

Ondernemen is investeren …. en afschrijven.

Uw ERP zorgt ervoor dat dit correct gebeurt. Elke onderneming heeft er sowieso mee te maken: investeringen. Het kan gaan van het gebouw waarin het gevestigd is, machines, laptops voor de medewerkers tot kantoorinrichting. SAP Business One biedt echter een beter alternatief: de vaste activa module.

4 augustus 2020

Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

Documenten aanmaken, afdrukken, via email of FTP doorsturen, ASN (Advanced Shipment Notification) berichten doorsturen naar uw klanten, facturen, levernota’s, ... vergt veel handmatig werk. Fouten zijn dan ook snel gemaakt.

6 juli 2020

PEPPOL, de toekomst van elektronische facturatie.

11 mei 2020

SAP Business One Support - het hart van onze organisatie.

4 maart 2020

Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

14 februari 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x