14 februari 2020

Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

Lopen je magazijniers verloren in het administratieve kluwen van het magazijnwerk en verliezen ze het overzicht van hun taken?


Bovenstaande situatie is een gekende reden om in het magazijn over te stappen op “SAPSCAN” .
Deze uitbreiding, die volledig geïntegreerd is met SAP Business one, stelt je in staat het dagelijks magazijnwerk volledig te stroomlijnen, en dat zonder papier.


Onze logistieke ervaring gecombineerd met kennis van SAP Business One resulteren in een hands-on, gemakkelijk te implementeren, uitbreiding van SAP met als doel: Het werk van de magazijnier te vergemakkelijken, kleinere foutenmarge, meer controle en een hoge klanttevredenheid.
We zijn daarbij niet uit het oog verloren dat uw specifieke noden kunnen afwijken van de huidige werking en bieden daarom de mogelijkheid op deze voor u aan te passen.

Het resultaat is een "Persoonlijke" WMS die nauw aansluit bij de noden van uw logistiek team. Enkele mogelijkheden : Beheer van SSCC locaties, Beheer van Multi-verpakkingen, Locatieaansturing op het moment van picken, Retourflows vanuit document of vanuit klant, Periodieke inventaris of tellingen...

Meer items Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

Elk jaar kiest een team binnen Vigor een goed doel waar we dat jaar voor gaan. De keuze is altijd gebaseerd op een initiatief dat aansluit bij één van onze normen en waarden, maar ook nauw aan het hart ligt van één van de collega's.

4 oktober 2021

Scannen, verwerken en goedkeuren zonder moeite? Jazeker!

Corona heeft digitalisering hoog op de kaart gezet. Het heeft ons gedwongen om op een andere manier na te denken over thuiswerk, vergaderingen, teamwork, … Vanuit Vigor zijn we altijd op zoek naar een partijen die SAP B1 kunnen ondersteunen met digitalisering van onze klanten.

3 augustus 2021

Servicedesk opvolging dankzij SAP Business One en Mariproject

Een helpdesk is technologie die een aantal kerntaken uitvoert, omdat de helpdesk als partner fungeert in de stabiliteit en groei van je bedrijf.

24 juni 2021

SAP Business One - De oplossing voor Starters !

Wij begrijpen dat u als startup/starter grote dromen en doelstellingen heeft. SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.

23 april 2021

SAP Business One & MARIProject

De oplossing voor projectgeoriënteerde kleine en middelgrote bedrijven.

2 maart 2021

VIGOR verkozen tot SAP Business One partner van het jaar!

Het team van Vigor is trots om weer verkozen te zijn tot SAP Business One Partner van het jaar. Kom er hier alles over te weten ...

12 februari 2021

Weet met wie je zaken doet dankzij Companyweb integratie

In het veranderende bedrijfsklimaat van vandaag is het belangrijk te weten met wie je zaken doet. Deze informatie direct beschikbaar hebben binnen SAP Business One is mogelijk door een naadloze integratie met Companyweb (www.companyweb.be).

22 oktober 2020

Ondernemen is investeren …. en afschrijven.

Uw ERP zorgt ervoor dat dit correct gebeurt. Elke onderneming heeft er sowieso mee te maken: investeringen. Het kan gaan van het gebouw waarin het gevestigd is, machines, laptops voor de medewerkers tot kantoorinrichting. SAP Business One biedt echter een beter alternatief: de vaste activa module.

4 augustus 2020

Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

Documenten aanmaken, afdrukken, via email of FTP doorsturen, ASN (Advanced Shipment Notification) berichten doorsturen naar uw klanten, facturen, levernota’s, ... vergt veel handmatig werk. Fouten zijn dan ook snel gemaakt.

6 juli 2020

SAP Business One versie 10.0 – Klaar voor nieuwe tijden!

5 juni 2020

PEPPOL, de toekomst van elektronische facturatie.

11 mei 2020

SAP Business One Support - het hart van onze organisatie.

4 maart 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x