Over ons

Ambitie om uw bedrijf een niveau hoger te tillen? Krachten bundelen met een veelzijdige specialist waarop u kan rekenen? Op zoek naar een partner die u snel aan de lijn krijgt en met u meedenkt?

Welkom bij Vigor, pushing the limits voor kmo’s. We staan met onze medewerkers op scherp voor de optimalisatie van uw kleine of middelgrote zaak.

1 | Allround bedrijfskennis

Al voor de opstart van Vigor, focusten onze oprichters zich op SAP Business One. Onze zaakvoerder is de allereerste SAP Business One consultant in België en benut die passie dag in, dag uit. Wij halen samen het onderste uit de kan van deze ERP-oplossing. Dankzij onze specialisatie kennen we de voor- en nadelen, de ins & outs, de kortetermijn- en langetermijnwins als geen andere partij. Omdat we zelf een kmo zijn, kunnen we uw behoeftes glashelder inschatten. We (her)kennen de groeipijnen en oplossingen.

2 | Toekomstgerichte focus

Projectplanning, stockbeheer, … Als ondernemers willen we investeren om te groeien, maar durven we de knelpunten wel eens te negeren. Bij Vigor denken we twee stappen vooruit en kiezen we resoluut voor efficiënte bedrijfsprocessen. Die kennis delen we met ondernemingen die op zoek zijn naar handvaten om hun business beet te grijpen. Onrealistische technische tools of intensieve trajecten hebben niet onze voorkeur. We investeren uitvoerig in een stevige basis die u als bedrijf continu kan inzetten om slimmer te worden, vandaag en morgen.

3 | Menselijke focus

Natuurlijk verdiept ons team zich in pittige technische ontwikkelingen, financiële rapporten of productie- of magazijngerelateerde uitdagingen. Maar daar hoeft u geen last van te hebben. Wij hebben een dedicated supportteam dat u te woord staat in mensentaal. Telefonisch, remote of ter plaatse zoekt uw Vigorcontactpersoon naar de gepaste oplossing. Een vleugje custom development of een tweak aan uw SAP webshop? Wij doen het nodige zodat uw bedrijf, uw product en uw mensen vlot verder kunnen. 

Graag kennismaken met Vigor? Dat kan bij u of bij ons op kantoor.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x