2 maart 2021

SAP Business One & MARIProject

Het beheren van klantgegevens, projectopvolging, urenregistratie geeft bij veel bedrijven aanleiding tot verwarring en onduidelijkheid omdat de data verspreid is over verschillende toepassingen. Naast het operationele aspect van de dubbele gegevensinvoer is de foutenmarge, en dus de financiele impact, niet te onderschatten.


MARIProject is volledig geïntegreerd met SAP Business One. Hierdoor is alle informatie beschikbaar binnen één en dezelfde oplossing. De processen zijn op die manier op elkaar aangesloten en verzekeren een consistent projectbeheer. Het opvolgen en analyseren van de projecten van de offerte fase, via de verschillende voor-calculaties tot en met de facturatie en na-calculaties worden kinderspel.


Een oplossing die echt alle aspecten van uw projectorganisatie dekt, daarvoor moet U bij SAP Business One & MARIProject zijn !


- Opportuniteiten management

- Voor- en nacalculatie

- Projectplanning

- Projectopvolging (aankopen, vorderingstaten, milestones)

- (Tussentijdse) Project rapporteringen

- Uren registratie

- (Tussentijdse) facturatie

...


Bovenstaande onderwerpen zijn nog maar de sluier van de mogelijkheden die deze combinatie uw bedrijf kan bieden. Vanzelfsprekend zijn specifiekere functionaliteiten ook aanwezig, denk daarbij o.a aan :


- Servicedesk

- Eventmanagement

- Nieuwsbrieven

- Fieldmanagement


Introductie video


In onze komende nieuwsberichten zullen we verder ingaan op o.a

  • Projectbeheer binnen Professional Services, hoe pak je dat goed aan?
  • Projectbeheer als U actief bent in Bouw & Constructie, sector specifieke aspecten toegelicht?
  • Fieldservice projectbeheer, hoe je buitendienst vlot opvolgen?

Heeft deze introductie U geprikkeld voor meer, neem dan zeker contact met ons op ! Graag lichten we de mogelijkheden die voor uw organisatie van toepassing kunnen zijn toe in een persoonlijk contact.

Meer items SAP Business One & MARIProject

Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

Elk jaar kiest een team binnen Vigor een goed doel waar we dat jaar voor gaan. De keuze is altijd gebaseerd op een initiatief dat aansluit bij één van onze normen en waarden, maar ook nauw aan het hart ligt van één van de collega's.

4 oktober 2021

Scannen, verwerken en goedkeuren zonder moeite? Jazeker!

Corona heeft digitalisering hoog op de kaart gezet. Het heeft ons gedwongen om op een andere manier na te denken over thuiswerk, vergaderingen, teamwork, … Vanuit Vigor zijn we altijd op zoek naar een partijen die SAP B1 kunnen ondersteunen met digitalisering van onze klanten.

3 augustus 2021

Servicedesk opvolging dankzij SAP Business One en Mariproject

Een helpdesk is technologie die een aantal kerntaken uitvoert, omdat de helpdesk als partner fungeert in de stabiliteit en groei van je bedrijf.

24 juni 2021

SAP Business One - De oplossing voor Starters !

Wij begrijpen dat u als startup/starter grote dromen en doelstellingen heeft. SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.

23 april 2021

VIGOR verkozen tot SAP Business One partner van het jaar!

Het team van Vigor is trots om weer verkozen te zijn tot SAP Business One Partner van het jaar. Kom er hier alles over te weten ...

12 februari 2021

Weet met wie je zaken doet dankzij Companyweb integratie

In het veranderende bedrijfsklimaat van vandaag is het belangrijk te weten met wie je zaken doet. Deze informatie direct beschikbaar hebben binnen SAP Business One is mogelijk door een naadloze integratie met Companyweb (www.companyweb.be).

22 oktober 2020

Ondernemen is investeren …. en afschrijven.

Uw ERP zorgt ervoor dat dit correct gebeurt. Elke onderneming heeft er sowieso mee te maken: investeringen. Het kan gaan van het gebouw waarin het gevestigd is, machines, laptops voor de medewerkers tot kantoorinrichting. SAP Business One biedt echter een beter alternatief: de vaste activa module.

4 augustus 2020

Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

Documenten aanmaken, afdrukken, via email of FTP doorsturen, ASN (Advanced Shipment Notification) berichten doorsturen naar uw klanten, facturen, levernota’s, ... vergt veel handmatig werk. Fouten zijn dan ook snel gemaakt.

6 juli 2020

SAP Business One versie 10.0 – Klaar voor nieuwe tijden!

5 juni 2020

PEPPOL, de toekomst van elektronische facturatie.

11 mei 2020

SAP Business One Support - het hart van onze organisatie.

4 maart 2020

Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

14 februari 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x