4 oktober 2021

Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

It's not how much we give but how much love we put into giving (Mother Theresa)

Elk jaar kiest een team binnen Vigor een goed doel waar we dat jaar voor gaan.
De keuze is altijd gebaseerd op een initiatief dat aansluit bij één van onze normen en waarden, maar ook nauw aan het hart ligt van één van de collega's. De keuze was ook deze keer weer een initiatief waar we echt het verschil kunnen maken, een organisatie die zich met dieren bezighoud:

“Kat Zoekt Thuis”. Als sinds 2009 zet Kat Zoekt Thuis zich in om zwerfkatten een beter leven te geven. Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over
het lot van zwerfkatten. Wat begon met het voederen van deze dieren draaide snel uit op het opvangen en verzorgen van zieke katten.
Het unieke aan Kat Zoekt Thuis is dat zij geen asiel heeft maar werkt met opvanggezinnen waar de katten in huiselijke omgeving opgevangen worden.Momenteel zijn dit er al meer dan 40.

2 oktober was onze eerste dag en in november geven we er samen nog eens een lap op. Wilt u zelf meer te weten komen over de organisatie kan u altijd terecht op hun website of social media.

katzoektthuis.be
Facebook Kat Zoekt Thuis


Meer items Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

Vigor verzilvert wederom SAP erkenning

Ook dit jaar, voor het 5de jaar op rij, heeft Vigor de SAP Recognized Expertise erkenning weten te verzilveren. Een erkenning voor het jaren lange werk en de goede samenwerking met onze klanten.

12 november 2021

Scannen, verwerken en goedkeuren zonder moeite? Jazeker!

Corona heeft digitalisering hoog op de kaart gezet. Het heeft ons gedwongen om op een andere manier na te denken over thuiswerk, vergaderingen, teamwork, … Vanuit Vigor zijn we altijd op zoek naar een partijen die SAP B1 kunnen ondersteunen met digitalisering van onze klanten.

3 augustus 2021

Servicedesk opvolging dankzij SAP Business One en Mariproject

Een helpdesk is technologie die een aantal kerntaken uitvoert, omdat de helpdesk als partner fungeert in de stabiliteit en groei van je bedrijf.

24 juni 2021

SAP Business One - De oplossing voor Starters !

Wij begrijpen dat u als startup/starter grote dromen en doelstellingen heeft. SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.

23 april 2021

SAP Business One & MARIProject

De oplossing voor projectgeoriënteerde kleine en middelgrote bedrijven.

2 maart 2021

VIGOR verkozen tot SAP Business One partner van het jaar!

Het team van Vigor is trots om weer verkozen te zijn tot SAP Business One Partner van het jaar. Kom er hier alles over te weten ...

12 februari 2021

Weet met wie je zaken doet dankzij Companyweb integratie

In het veranderende bedrijfsklimaat van vandaag is het belangrijk te weten met wie je zaken doet. Deze informatie direct beschikbaar hebben binnen SAP Business One is mogelijk door een naadloze integratie met Companyweb (www.companyweb.be).

22 oktober 2020

Ondernemen is investeren …. en afschrijven.

Uw ERP zorgt ervoor dat dit correct gebeurt. Elke onderneming heeft er sowieso mee te maken: investeringen. Het kan gaan van het gebouw waarin het gevestigd is, machines, laptops voor de medewerkers tot kantoorinrichting. SAP Business One biedt echter een beter alternatief: de vaste activa module.

4 augustus 2020

Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

Documenten aanmaken, afdrukken, via email of FTP doorsturen, ASN (Advanced Shipment Notification) berichten doorsturen naar uw klanten, facturen, levernota’s, ... vergt veel handmatig werk. Fouten zijn dan ook snel gemaakt.

6 juli 2020

SAP Business One versie 10.0 – Klaar voor nieuwe tijden!

5 juni 2020

PEPPOL, de toekomst van elektronische facturatie.

11 mei 2020

SAP Business One Support - het hart van onze organisatie.

4 maart 2020

Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

14 februari 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x