13 april 2023

Samenbouwen aan de toekomst, dat doen wij vanaf nu als Aiden!

Aiden, SAP- en Mendix-specialist en managed services aanbieder voor het middensegment, heeft de Belgische SAP Business One-specialist Vigor aan de groep toegevoegd. Met Vigor verwelkomt Aiden een tweede Belgische SAP-specialist in het bedrijf; in februari trad ook de S/4HANA-partij Nessi al toe tot Aiden. Met de toevoeging van Vigor telt de Belgische tak nu ruim 50 medewerkers en bouwt Aiden verder aan het neerzetten van een sterke SAP-organisatie die de middenmarkt op een persoonlijke manier voorziet van een breed portfolio SAP-oplossingen en managed services.

Jeroen Swanborn richtte Vigor tien jaar geleden op en heeft met gespecialiseerde SAP Business One-dienstverlening een sterk klantenportfolio opgebouwd in het MKB. “De keuze om ons bij Aiden aan te sluiten is een natuurlijke stap”, zegt Swanborn. “Om zowel voor de markt als medewerkers interessant te blijven moet je simpelweg meegroeien. Als onderdeel van een grotere organisatie worden we niet alleen aantrekkelijker voor deze partijen, maar kunnen we ook samen verder investeren in kennis in het snel evoluerende SAP-portfolio en een one-stop-shop vormen voor de klanten  in de Benelux.”

Vigor staat voor hoge kwaliteit 
Vigor is een vooraanstaande SAP Business One-partner in België en staat bekend om de hoge kwaliteit die het levert. Het wist tijdens de laatste SAP-awards maar liefst drie van de vier SAP Business One-awards in de wacht te slepen.

De oplossingen van Vigor worden gebruikt door ruim negentig MKB-partijen in België. Ook heeft Vigor een uniek aanbod voor de professionele dienstverlening en biedt het specifiek voor Professional Services en de bouwsector SAP Business One in combinatie met Mari Project aan. Met deze sectoroplossing is het bedrijf een waardevolle aanvulling voor Aiden. 

Jeroen Swanborn krijgt binnen de Belgische organisatie van Aiden de rol van Business Unit Director voor SAP Business One. Kris Deroo, voormalig directeur van Nessi, is Managing Director en daarnaast als Business Unit Director verantwoordelijk voor de S/4HANA-activiteiten van Aiden in België.

Groei met behoud van lokale benadering 
Het bundelen van de krachten van Aiden en Vigor helpt bij het verwezenlijken van de ambities die Aiden heeft in West-Europa. Deroo streeft ernaar de Belgische organisatie verder uit te bouwen door middel van meer acquisities en organische groei. De lokale benadering van de verschillende vestigingen blijft echter een belangrijk speerpunt. “Aiden bedient zowel in Nederland als België zijn klanten op de manier die het beste bij de markt en de mensen past. Die lokale werkwijze en het menselijke aspect daarin zijn onderscheidend in onze dienstverlening en zullen we blijven benadrukken”, aldus Deroo.


Over Aiden

Aiden is de grootste SAP-specialist voor het middensegment in de Benelux. Het bedrijf focust zich als enige full service provider op het leveren van de brede SAP-product suites waaronder Business One, Business ByDesign en S/4HANA. Aiden is actief in de branches groothandel, retail, maakindustrie, consumer products en professionele dienstverlening. Daarnaast heeft Aiden ruime kennis en ervaring op het gebied van low-code waarmee het workflows en branchespecifieke oplossingen ontwikkelt die bijdragen aan een optimaal IT-landschap. Aiden heeft ruim 350 SAP-specialisten in dienst en vestigingen in De Meern, Boxtel, Eindhoven, Rijssen, Wijchen, Rotterdam en Breda en in België in Mechelen en Wijnegem (Antwerpen). Meer informatie: https://www.aiden.eu/

 

Meer items Samenbouwen aan de toekomst, dat doen wij vanaf nu als Aiden!

UPDATE: Rampspoed brengt mensen samen.

11 april 2023

Samenwerken is de basis voor succes.

Binnen ons team staat samenwerken centraal. Onze klanten geven ons het vertrouwen om hun processen te verbeteren en hun organisatie te ondersteunen. Ons team werkt aan de invulling van die uitdagingen en staat elkaar bij waar nodig.

31 maart 2023

Rampspoed brengt mensen samen.

De aardbeving afgelopen week heeft niemand onaangeraakt gelaten. Samen met onze collega's, klanten, partners proberen we allen de hulp te bieden die we kunnen.

8 februari 2023

SAP Customer Check out, heb jij hem al out gecheckt ?

SAP Customer Checkout is een point-of-sale (POS) oplossing voor winkels die op zoek zijn naar een efficiënte en moderne manier om hun verkoopprocessen te beheren.

8 januari 2023

Goed doel 2022: Een dosis kleur, licht en troost in het ziekenhuis

19 oktober 2022

SAP business One Tip of the week Update

Kom te weten wat je waarschijnlijk nog niet wist met de SAP Business one Tip of the week. Elke week post de Chief SAP Business One Product owner handige tips op Linked in. Neem eens een kijkje

12 augustus 2022

Koppel uw SAP Analytics Cloud data met Excel

De SAP analytics cloud ontwikkeling staat niet still! Het is nu mogelijk om jouw SAC data terug te koppelen naar Excel.

8 juli 2022

SAP Buniness One Business User Guide

Met de nieuwe versie SAP Business One 10 is er ook een vernieuwde versie van de SAP Business One User Guide uitgekomen. Een naslagwerk om zowel meer te leren over nieuwe functionaliteiten of om bestaande processen wat op te frissen.

17 mei 2022

Onze transportplanning loopt op rolletjes

Met de door Vigor ontwikkelde uitbreiding, loopt ook uw transportplanning op rolletjes. De module bied u de mogelijkheid de transporten te plannen en uw personeel aan te sturen.

3 mei 2022

SAP business One Tip of the week

Kom te weten wat je waarschijnlijk nog niet wist met de SAP Business one Tip of the week. Elke week post de Chief SAP Business One Product owner handige tips op Linked in. Neem eens een kijkje

5 april 2022

Web Client for SAP Business One

Alles wat u van een ERP verwacht, met al uw relevante informatie in één oogopslag direct in uw browser. Eenvoudige en intuïtieve navigatie die aan te passen is aan uw specifieke behoeften. Maak uw leven gemakkelijker met de

27 januari 2022

UPDATE: Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

Het begin van het nieuwe jaar begon met een grote knal voor de vrijwilligers van Kat zoekt thuis.

7 januari 2022

Vigor verzilvert wederom SAP erkenning

Ook dit jaar, voor het 5de jaar op rij, heeft Vigor de SAP Recognized Expertise erkenning weten te verzilveren. Een erkenning voor het jaren lange werk en de goede samenwerking met onze klanten.

12 november 2021

Inzetten voor een goed doel ... dat doet echt goed :)

Elk jaar kiest een team binnen Vigor een goed doel waar we dat jaar voor gaan. De keuze is altijd gebaseerd op een initiatief dat aansluit bij één van onze normen en waarden, maar ook nauw aan het hart ligt van één van de collega's.

4 oktober 2021

Scannen, verwerken en goedkeuren zonder moeite? Jazeker!

Corona heeft digitalisering hoog op de kaart gezet. Het heeft ons gedwongen om op een andere manier na te denken over thuiswerk, vergaderingen, teamwork, … Vanuit Vigor zijn we altijd op zoek naar een partijen die SAP B1 kunnen ondersteunen met digitalisering van onze klanten.

3 augustus 2021

Servicedesk opvolging dankzij SAP Business One en Mariproject

Een helpdesk is technologie die een aantal kerntaken uitvoert, omdat de helpdesk als partner fungeert in de stabiliteit en groei van je bedrijf.

24 juni 2021

SAP Business One - De oplossing voor Starters !

Wij begrijpen dat u als startup/starter grote dromen en doelstellingen heeft. SAP Business One is een geïntegreerde oplossing die duidelijk inzicht geeft in uw hele bedrijf en u volledige controle geeft over ieder aspect van uw bedrijfsvoering.

23 april 2021

SAP Business One & MARIProject

De oplossing voor projectgeoriënteerde kleine en middelgrote bedrijven.

2 maart 2021

VIGOR verkozen tot SAP Business One partner van het jaar!

Het team van Vigor is trots om weer verkozen te zijn tot SAP Business One Partner van het jaar. Kom er hier alles over te weten ...

12 februari 2021

Weet met wie je zaken doet dankzij Companyweb integratie

In het veranderende bedrijfsklimaat van vandaag is het belangrijk te weten met wie je zaken doet. Deze informatie direct beschikbaar hebben binnen SAP Business One is mogelijk door een naadloze integratie met Companyweb (www.companyweb.be).

22 oktober 2020

Ondernemen is investeren …. en afschrijven.

Uw ERP zorgt ervoor dat dit correct gebeurt. Elke onderneming heeft er sowieso mee te maken: investeringen. Het kan gaan van het gebouw waarin het gevestigd is, machines, laptops voor de medewerkers tot kantoorinrichting. SAP Business One biedt echter een beter alternatief: de vaste activa module.

4 augustus 2020

Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

Documenten aanmaken, afdrukken, via email of FTP doorsturen, ASN (Advanced Shipment Notification) berichten doorsturen naar uw klanten, facturen, levernota’s, ... vergt veel handmatig werk. Fouten zijn dan ook snel gemaakt.

6 juli 2020

SAP Business One versie 10.0 – Klaar voor nieuwe tijden!

5 juni 2020

PEPPOL, de toekomst van elektronische facturatie.

11 mei 2020

SAP Business One Support - het hart van onze organisatie.

4 maart 2020

Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

14 februari 2020

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x