Onestopshop voor kmo’s met ambitie

SAP Business One

SAP Business One

Onze businessanalisten grijpen uw case met twee handen beet. Wij werken uw pijnpunten weg en geven u oplossingen met overzicht in ruil.

Custom development

Custom development

Vigor verstevigt uw business software met gepersonaliseerde functionaliteiten. Aangepast aan de noden die binnen uw onderneming spelen.

Productie

Productie

Wij brengen uw productieproces haarfijn in kaart. U krijgt grip op de volledige cyclus, van aankoop, over productieplanning, tot betaling.

Projecten

Projecten

Wij zetten uw projecten op de rails met MARIProject. Snel, foutloos en overzichtelijk opvolgen? Deze tool is dé referentie voor projectmanagement.

Rollout

Rollout

Een overname of een uitbreiding is een geweldige kans voor uw bedrijf. Wij respecteren uw processen en zorgen ervoor dat u altijd overzicht heeft.

Opleiding en ondersteuning

Opleiding en ondersteuning

Ook na de oplevering ondersteunen we u in uw groei. Ons supportteam met gedreven consultants staat klaar om uw dagelijkse vragen te beantwoorden.

Webshop

Webshop

Naast offline ook online aanwezig zijn? Uw webshop linken met uw ERP? Vigor zorgt voor de juiste connecties en een webshop volgens uw look-and-feel.

Referenties

Referenties

Van implementaties tot rollouts, van productiebedrijven tot retailfirma’s. Vigor zit niet stil. Ontdek onze gevarieerde referenties.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x