Projecten

Calculaties maken, resources inplannen, offertes opstellen en facturen uitsturen vanuit eenzelfde platform? Relatiebeheer visualiseren en eenvoudig opvolgen? Uw projecten beheren en bijsturen? 

Welkom bij Vigor, samen met u zetten we uw projecten op de rails met MARIProject. Een toegankelijke tool die projectmanagement vlot, foutloos en overzichtelijk maakt. 

Praktisch projectmanagement

Timesheets in Excel, onkosten op papier, … Vigor is zelf kmo en kent de uitdagingen van projectmanagement. Wij bieden u een antwoord met MARIProject, ontwikkeld voor een vlot projectbeheer. Ons team spitst de oren voor het huidige projectverloop, bestudeert de business flow en adviseert waar het systeem u kan ontlasten. We voorzien de installatie en zetten u op weg met een doordachte training. U kan nadien focussen op uw projecten en uw mensen.

Bewezen allround SAP-systeem

Waarom drie tools combineren als het ook met één oplossing kan? Onze analisten beloven u 100% efficiëntie en transparantie met MARIProject. IT-kennis is niet vereist om ermee te werken. Dankzij gecentraliseerde bedrijfssoftware houdt u de touwtjes in handen en spot u opportuniteiten en pijnpunten meteen wanneer ze zich voordoen. Dit alles met focus op gebruiksvriendelijk projectmanagement.

Vigor zet de schouders onder uw projectorganisatie. U krijgt toegang tot volgende features:

  • Voor- en nacalculatie

  • Projectplanning maken 

  • Projecten opvolgen, waar nodig bijsturen en rescopen

  • Tussentijds project reporting

  • Overkoepelende eindrapportages met zicht op rentabiliteit

  • Projectfacturatie via projectprijs, maandelijkse fee of raamcontract

Project control? Vigor geeft u met plezier alle handvaten!

Wie samenwerkt met Vigor voor opleidingen kan een beroep doen op de kmo-portefeuille.

Meer expertises Projecten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x