Sap Analytics Cloud

Heeft u ook moeilijkheden om duidelijke informatie te krijgen uit al uw data? Is het maken van een overzicht tijdrovend en complex? Vindt u ook dat dit makkelijker, duidelijker en vlotter zou moeten kunnen?

Dan is SAP Analytics Cloud de oplossing die u zoekt.

Neem betere beslissingen door van data duidelijke informatie te maken 

SAP Analytics Cloud is een online Business intelligence platform waar u uw data live in verschillende rapporten kan bekijken. Grafieken, trendlijnen en geo-locatie zijn slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide mogelijkheden die deze oplossing te bieden heeft. Met een klik kan u de nodige filters toepassen en veranderen de cijfers en grafieken naar de door u gekozen filters. Zo maakt u van data een informatiebron om betere beslissingen te nemen.

Deze informatie is live of wordt op intervalbasis naar het online platform geladen. Oude gegevens behoren hiermee tot het verleden. Ook het samenvoegen van de data uit verschillende bedrijven of datasets is ook mogelijk. Zo combineert u al uw data (SAP, databases, Excel, ...) in één overzicht.

Dashboards?

Dashboards zijn schermen waar u in één oogopslag alle belangrijke informatie van uw firma kan raadplegen. Uw KPI’s en in hoeverre de huidige situatie hiervan afwijkt, waar bevinden zich de grootste afzetmarkten en hoeveel is er al verkocht, dit jaar, deze maand of vandaag, ...

Samen met de SAC-specialisten bepaalt u welke data u wilt zien en zetten we de eerste dashboards op. Nadien kan u zelf in het intuïtieve platform wijzigingen doorvoeren om bv: nieuwe grafieken te creëren of een extra filter toe voegen. Tijdens de opleidingssessie komt u te weten hoe u in eigen beheer nieuwe Dashboards kan maken en beheren.

SAP Analytics Cloud als communicatie platform

Het voorbereiden van een sales meeting of een presentatie voor de board of directors is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Filter op een klant/leverancier en bespreek de actuele cijfers. Plaats commentaar bij dashboards en informeer zo collega’s. Print het dashboard uit naar google slides of PDF, de mogelijkheden zijn legio.

Het exporteren van de data achter de grafiek naar Excel is vanzelfsprekend ook nog altijd mogelijk. Zo kunnen ook andere, ad-hoc, analyses gedaan worden.

Mijn data?

Alle data die zich in uw SAP Business One bevindt, kan beschikbaar gemaakt worden in SAP Analytics Cloud. Hiernaast is het voor u ook nog mogelijk om extra gegevens op te laden in verschillende vormen. Koppelingen met andere pakketten behoren, zoals aangegeven, ook tot de mogelijkheden.

Meer expertises Sap Analytics Cloud

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x