14 februari 2020

Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

Lopen je magazijniers verloren in het administratieve kluwen van het magazijnwerk en verliezen ze het overzicht van hun taken?


Bovenstaande situatie is een gekende reden om in het magazijn over te stappen op “SAPSCAN” .
Deze uitbreiding, die volledig geïntegreerd is met SAP Business one, stelt je in staat het dagelijks magazijnwerk volledig te stroomlijnen, en dat zonder papier.


Onze logistieke ervaring gecombineerd met kennis van SAP Business One resulteren in een hands-on, gemakkelijk te implementeren, uitbreiding van SAP met als doel: Het werk van de magazijnier te vergemakkelijken, kleinere foutenmarge, meer controle en een hoge klanttevredenheid.
We zijn daarbij niet uit het oog verloren dat uw specifieke noden kunnen afwijken van de huidige werking en bieden daarom de mogelijkheid op deze voor u aan te passen.

Het resultaat is een "Persoonlijke" WMS die nauw aansluit bij de noden van uw logistiek team. Enkele mogelijkheden : Beheer van SSCC locaties, Beheer van Multi-verpakkingen, Locatieaansturing op het moment van picken, Retourflows vanuit document of vanuit klant, Periodieke inventaris of tellingen...

Meer items Maak van je magazijn ook een paperless omgeving : Gebruik SapScan.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x