6 juli 2020

Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

Documenten aanmaken, afdrukken, via email of FTP doorsturen,  ASN (Advanced Shipment Notification), berichten doorsturen naar uw klanten, facturen, levernota’s, ...  vergt veel handmatig werk. Fouten zijn dan ook snel gemaakt.

Met de ViCom service module willen we dit probleem oplossen door de documentenflow in uw bedrijf zoveel mogelijk te automatiseren. Al het print en mailverkeer wordt beheerd vanuit 1 centraal punt en dit zorgt ervoor dat manuele handelingen tot een minimum beperkt kunnen worden.

Door middel van de integratie binnen SAP Business One kan ook ten alle tijden de historiek geraadpleegd worden om de laatste communicatie te controleren. Komt er een vraag van een klant om bepaalde documenten opnieuw door te sturen dan kunnen hier eenvoudige procedures voor opgezet worden.

Enkele mogelijkheden:

  • Automatisch archiveren van documenten in PDF formaat op uw fileserver
  • Aansturen van printers in het netwerk
  • Automatisch mailen van documenten zowel intern als extern (per batch / individueel) in de taal van de klant
  • Automatisch opsturen van EDI en PDF bestanden via (S)FTP
  • Mail historiek wordt bijgehouden in SAP in de Activiteiten module

Door de opbouw van onze ViCom module geeft dit de mogelijkheid om het volledig aan te passen aan uw bedrijf. We hebben een heel aantal extra functionaliteiten om al uw wensen te ondervangen.

Met deze module willen wij als Vigor mee ons steentje bijdragen aan een beter milieu, daarom raden wij aan zoveel mogelijk documenten via de digitale weg te verzenden. 

Contacteer ons indien je meer wilt weten over de mogelijkheden binnen uw SAP Business One omgeving.

Meer items Automatisch mailen, printen, archiveren, EDI-ondersteuning… ?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x