Vigor feliciteert Brouwland met nominatie Ondernemersprijs Herman Dessers

Vigor feliciteert Brouwland met nominatie Ondernemersprijs Herman Dessers

Brouwland is genomineerd voor de Ondernemersprijs Herman Dessers. Vigor is trots om te mogen bijdragen aan het succes van Brouwland en wenst Bart Balis veel succes.

VOKA en de Kamer van Koophandel Limburg reiken deze prijs jaarlijks uit aan een opmerkelijk Limburgs bedrijf. De prijs ontleent zijn naam aan Herman Dessers, die 42 jaar lang directeur was van de Limburgse ondernemerskamer.

Brouwland in Beverlo is een gespecialiseerde groothandel in producten om zelf wijn, bier, likeur of zuivel te maken. Begonnen in 1972 als apotheek, groeide familiebedrijf Brouwland uit tot marktleider met een internationale uitstraling.

Vorig jaar implementeerde Brouwland samen met Vigor een ERP-platform om hun verdere groei te ondersteunen. Vigor rolde SAP Business One uit en koppelde het aan een webshop, een kassasysteem en een Warehouse Management System (WMS).

Donderdag 4 juni in de Ethiasarena in Hasselt maakt de organisatie bekend wie Francis Wanten van Comfort Energy opvolgt. Wij wensen Bart Balis alvast veel succes!

Bart Balis op LinkedIN
Meer info op de website van VOKA.