U hebt geen ERP

Gefeliciteerd!

Dat u interesse toont voor een ERP-systeem, betekent dat het goed gaat met uw bedrijf. Uw onderneming heeft groeipotentieel. Toch worstelt u met ergernissen waarvoor uw huidige IT-systemen geen oplossing bieden.

Meer zelfs: soms zijn uw IT-systemen zelf de oorzaak.

Hebt u baat bij ERP?

Misschien zijn de systemen versnipperd, zodat het bij elkaar zoeken van bedrijfskritische informatie en operationele details u veel tijd kost. Mogelijk mist u overzicht van wat er in het bedrijf gebeurt. Gefundeerde beslissingen nemen is een moeizaam proces. Net als de opvolging van opbrengsten, kosten en winstmarges. Ook voor uw medewerkers werkt uw IT niet prestatieverhogend, wel integendeel. De productiviteit kan beter.

Belangrijke data over klanten, orders, aankopen of artikelen worden in meerdere toepassingen ingegeven. Soms klagen de verkopers. Zij vinden maar moeilijk up-to-date informatie over de producten in voorraad. Een klant snel en correct informeren over de status van zijn order is een uitdaging. Erger nog: klanten haken af omdat uw concurrent hun noden beter kent.

Herkent u elementen van dit verhaal? Dan hebt u baat bij een ERP-systeem.

Vigor als klankbord

Gebruik Vigor als klankbord. Schets uw belangrijkste pijnpunten. Vigor zoekt met u naar oorzaken en passende oplossingen. Het adviseert u vanuit een brede ervaring als ERP-implementatiepartner.

SAP®Business One: snel operationeel en klaar voor de toekomst

SAP®Business One is exclusief voor kleine organisaties ontworpen en heeft wereldwijd 25.000 klanten. Door verkoop, klanten, financiën en activiteiten naadloos te integreren, geeft SAP Business One u inzicht in alle aspecten van uw onderneming. Daardoor neemt u voortaan alleen nog beslissingen op basis van actuele informatie. Met dat inzicht kunt u prestaties bewaken, inefficiënties elimineren en winstgevende opportuniteiten identificeren.

Groeit uw bedrijf, dan stemt u de software moeiteloos af op uw nieuwe wensen. SAP Business One is snel en eenvoudig te installeren en te configureren. De gemiddelde implementatietijd is twee tot acht weken, afhankelijk van uw bedrijfssituatie. Lees meer over SAP®Business One.

VERDER DAN ERP

Vigor is gespecialiseerd in ERP maar denkt ook daarbuiten met u mee. Voor uw webshop bijvoorbeeld bent u bij Vigor aan het juiste adres. Vigor heeft partnerships met specialisten in scanning- en magazijnoplossingen, in business intelligence & analytics en in mobiele oplossingen.