U bent niet tevreden over uw ERP

Zijn er betere ERP’s?

U bent vertrouwd met de voordelen van ERP. Alleen komen die met uw huidige pakket te weinig, of niet meer uit de verf. Omdat uw bedrijf is geëvolueerd, omdat uw businessmodel is veranderd, omdat u internationaal actief bent, of om andere redenen. Misschien schiet het pakket functioneel tekort, of volgt het de technologische evoluties niet snel genoeg. Welkom voor een kennismaking met SAP®Business One.

Maak kennis met SAP®Business One

SAP ontwikkelde SAP Business One speciaal voor kleine bedrijven, op basis van 35 jaar ERP-ervaring en best practices. Het telt 60.000 installaties wereldwijd. Op de meest uiteenlopende bedrijfsvraagstukken biedt het een antwoord. Groeit uw bedrijf, evolueert u naar een nieuw commercieel model of brengt u nieuwe producten en diensten op de markt? Dan stemt u de software eenvoudig af op uw nieuwe wensen. SAP Business One is een product van de marktleider in ERP. Dat merk je aan de snelheid waarmee het verjongt. Het volgt nieuwe trends en technologieën op de voet.

SAP Business One telt 40 landspecifieke versies op één enkel platform. De levering en ondersteuning gebeuren lokaal, zodat u internationaal ongehinderd kunt groeien. SAP Business One is snel en eenvoudig te installeren en te configureren. De gemiddelde implementatietijd is twee tot acht weken, afhankelijk van uw bedrijfssituatie.

Vigor als klankbord

Gebruik Vigor als klankbord. Schets uw belangrijkste pijnpunten. Vigor zoekt met u naar oorzaken en passende oplossingen. Het adviseert u vanuit een brede ervaring als ERP-implementatiepartner en laat u kennismaken met SAP Business One. Check onze services en specialisatiedomeinen.

VERDER DAN ERP

Vigor is gespecialiseerd in ERP maar denkt ook daarbuiten met u mee. Voor uw webshop bijvoorbeeld bent u bij Vigor aan het juiste adres. Vigor heeft partnerships met specialisten in scanning- en magazijnoplossingen, in business intelligence & analytics en in mobiele oplossingen.