U bent een kmo

Focus op uw differentiators

Als IT-partner wil Vigor uw differentiators ten volle ondersteunen, zoals uw flexibiliteit, uw wendbaarheid en uw engagement ten opzichte van klanten. Dat doet het met oplossingen zoals SAP®Business One en met een op kmo’s gerichte aanpak.

Wij leggen onze ziel in wat wij doen. Vigor staat voor kwaliteit, duurzaam engagement, een passie voor de kmo-business, een down-to-earth en no-nonsense aanpak, denken in oplossingen en een grondige kennis van technologische oplossingen. En voor prijsbewustzijn. Precies zoals u. In 2012 won Vigor de SAP Best Business Partner Award. Sinds juni 2013 is Vigor SAP Gold Partner.

SAP®Business One: uitstekende keuze voor uw kmo

Op basis van SAP Business One verbeteren de Vigor-consultants verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering. Is SAP dan niet vooral geschikt voor grote ondernemingen? Dat is een misverstand.

  • SAP Business One is exclusief ontworpen voor kleine organisaties, op basis van 35 jaar software-ervaring en best practices.
  • Meer dan driekwart van alle SAP-klanten zijn kmo’s. Het telt 25.000 klanten wereldwijd.
  • SAP Business One biedt een antwoord op de meest uiteenlopende bedrijfsvraagstukken in een kmo. Groeit uw bedrijf, evolueert u naar een nieuw commercieel model of brengt u nieuwe producten en diensten op de markt? Dan stemt u de software eenvoudig af op uw nieuwe wensen.
  • SAP Business One telt 40 landspecifieke versies op één platform. De levering en ondersteuning gebeuren lokaal, zodat u internationaal ongehinderd kunt groeien.
  • SAP Business One is snel en eenvoudig te installeren en te configureren. De gemiddelde implementatietijd is twee tot acht weken, afhankelijk van uw bedrijfssituatie.

Vigor als klankbord

Gebruik Vigor als klankbord. Schets uw belangrijkste pijnpunten. Vigor zoekt met u naar oorzaken en passende oplossingen. Het adviseert u vanuit een brede ervaring als ERP-implementatiepartner en laat u kennismaken met SAP Business One. Check onze services en specialisatiedomeinen.

VERDER DAN ERP

Vigor is gespecialiseerd in ERP maar denkt ook daarbuiten met u mee. Voor uw webshop bijvoorbeeld bent u bij Vigor aan het juiste adres. Vigor heeft partnerships met specialisten in scanning- en magazijnoplossingen, in business intelligence & analytics en in mobiele oplossingen.