U bent een filiaal van een grote onderneming

Standaardiseren met respect voor de lokale aanpak

Is SAP®Business One alleen bestemd voor kmo’s? Lang niet. Wereldwijd gebruiken filialen en verkoopkantoren van grote ondernemingen SAP Business One intensief. Dat kan perfect, want SAP Business One is overal ter wereld verkrijgbaar, met 40 landspecifieke versies op één enkel platform. Met SAP B1 integreren internationale bedrijven hun dochterfirma’s met het hoofdkwartier. Zo standaardiseren zij processen zonder de lokale businessaanpak in gevaar te brengen. Tegelijkertijd verbeteren zij de transparantie en de controle over de vestigingen heen.

Een multi-tierstrategie met centraal SAP ECC en SAP Business One in de filialen heeft belangrijke voordelen. SAP Business One is gunstiger geprijsd dan SAP ECC. De roll-out is eenvoudiger en budgetvriendelijker. De pay-backtijd van SAP B1 is snel. De impact op het IT-budget is kleiner dan bij een single-tierstrategie met SAP ECC.

Snel en kostefficiënt met Vigor

Vigor is in België preferred subsidiary roll-out partner van SAP. Het heeft veel ervaring met roll-outmethodologieën. Het zorgt voor een snelle en kostefficiënte integratie met de centrale SAP ECC. Lees meer over SAP Business One roll-outs met Vigor.