Over Vigor

Vigor helpt bedrijven om hun werking en hun resultaten te verbeteren op basis van geïntegreerde systemen. Uw unieke kenmerken, doelstellingen en noden zijn het vertrekpunt.

Op basis van SAP®Business One verbeteren de Vigor-consultants verschillende aspecten van uw bedrijfsvoering: de controle over de financiële processen, de toegang tot data en informatie, de beslissingsprocessen, de organisatie van productie en logistiek, en de klantenservice. Vigor werkt voor kmo’s en voor filialen van grote ondernemingen, ook in het buitenland.

Bekijk onze bedrijfsfilm:

Wat maakt Vigor uniek?

Onder meer, de expertise. De mensen achter Vigor zijn SAP Business One-consultants van het eerste uur. Het team werkt al meer dan 15 jaar samen. De spirit doet klanten blijven. Wij leggen onze ziel in wat wij doen. Wij leveren geen half werk: kwaliteit primeert. Vigor staat voor duurzaam engagement, een passie voor de kmo-business, een down-to-earth en no-nonsense aanpak, denken in oplossingen en een grondige kennis van technologische oplossingen.

Vigor specialisatiedomeinen

End-to-end SAP B1 SAP B1 roll-outs Integrated web shop
Integration & customization Warehouse integration Manufacturing companies

Van visie tot realisatie

Vigor is Latijn voor energie en kracht. Het is ook een letterwoord: van Visie tot Realisatie, met onderweg aandacht voor Innovatie, Groei en Optimalisatie. Uw langetermijnvisie is belangrijk voor de opzet van uw bedrijfsoplossing. Toch zijn resultaten op korte termijn het eerste aandachtspunt.