Integratie en personalisatie

SAP®Business One is een genuanceerde oplossing met veel instelmogelijkheden. Heel wat klanten gebruiken SAP B1 zonder maatwerk. Vigor  configureert en parametriseert de oplossing zodat zij uw visie perfect ondersteunt en precies doet wat u wilt. Is customisatie toch nodig, dan stelt Vigor u een kostefficiënte aanpak voor. Het integreert SAP B1 ook met uw andere IT-systemen en die van uw businesspartners.

MAATWERKCODE IS UW EIGENDOM

Een duurzame samenwerking bouw je op vertrouwen en transparantie. Schrijft Vigor een stuk van uw oplossing op maat, dan bent u daarvan sowieso de eigenaar. Uw tevredenheid is onze belangrijkste doelstelling.

Kosteneffectieve customisatie

Met maatwerk vereenvoudigt en vervolledigt u bepaalde processen, of stemt u documenten en rapporten helemaal af op uw noden. Maatwerk voor SAP B1 kan met de Software Development Kit of SDK – de programmeertaal voor SAP-systemen – maar ook met add-ons zoals Coresuite. Daarmee voeg je code toe zonder ze te compileren. Programma’s blijven zo toegankelijk en eenvoudig editeerbaar. Behalve voor maatwerk en lay-outs is Coresuite handig om schermen aan te passen of in SAP B1 via een zoekmachine snel data terug te vinden.

Integration - customizationIntegratie met businesspartners

Elektronische uitwisseling van informatie met uw ecosysteem heeft veel voordelen. Processen worden standaard en daardoor efficiënter, beter beheersbaar en kostenbesparend. Vigor integreert SAP B1 met externe platformen via Electronic Data Interchange. Met EDI importeert u bijv. elektronische orders in SAP, stuurt u uw klanten elektronische facturen of maakt u elektronische leveringsdocumenten voor uw logistieke partners.

Vigor heeft ook heel wat ervaring met Business One Integration framework of B1if. Die tool hoort bij uw SAP B1-licentie. B1if integreert uw SAP B1 met bijv. een e-commerce website, de systemen van een logistieke dienstverlener of het legacysysteem van uw eigen organisatie. Bedrijven gebruiken B1if vaak voor de integratie tussen filialen en hoofdkwartier, intercompany- transacties, webintegratie of integratie met mobiele oplossingen.

Snelle implementatie

Vigor  ondersteunt u bij de opzet van robuuste en betrouwbare integratiescenario’s met een snelle implementatietijd. Samen met u bekijken we welke technische oplossing voor uw vragen het meest geschikt is. Daarmee gaan wij aan de slag.