Geïntegreerde webshop

Consumenten kopen meer en meer online. Zij kunnen winkelen wanneer het hun past, het hele gamma bekijken, zien wat op voorraad is en kopen tegen een scherpe prijs. Met SAFE Online van Vigor speelt u in op die trend. SAFE Online is een webshop met een rijke functionaliteit voor b2b en b2c, die volledig geïntegreerd is met SAP. Met SAFE Online verbetert u uw klantenservice en krijgt u een fijnmazig inzicht in uw verkoopactiviteiten.

Gesynchroniseerd met SAP

Alle data over prijzen, producten, voorraden, klanten, orders, verzendingen en facturatie houdt u op één plaats bij, want SAFE Online is gesynchroniseerd met SAP®Business One. Dat bespaart u tijd en voorkomt fouten. Alle data in SAP B1 zijn in real time beschikbaar voor SAFE Online.

Up- en cross-selling

SAFE Online helpt u om uw omzet en uw winst te vergroten door up- en cross-selling. De webshop toont uw sitebezoeker o.a. promoties, interessante deals en accessoires. Hij prikkelt de koper met de vaakst verkochte producten en productcombinaties.

Op uw maat

SAFE Online is eenvoudig aan te passen aan uw noden. De grafische schil van SAFE Online is aan te passen aan uw huisstijl. De webshop heeft standaard een brede functionaliteit en is uitbreidbaar met specifieke functies.

Vigor : specialist in webshops en SAP

Webshopspecialisten zijn zelden vertrouwd met SAP. SAFE Online is een alles-in-één-oplossing: bij Vigor vindt u alle kennis onder hetzelfde dak. Dat verhoogt de kwaliteit, verkort de implementatietijd en verlaagt de kostprijs.

KARAKTERISTIEKEN VAN EEN SAFE ONLINE WEBSHOP

Meertalig Online betaling (Ogone, PayPal, enz.)
Uitgebreide zoekmogelijkheden Inschrijven op nieuwsbrieven en RSS feeds
Onbeperkt aantal productcategorieën Lay-out aan te passen aan uw wensen/huisstijl
Productvergelijkingen Data gesynchroniseerd met SAP Business One
Controle van de voorraadstatus Ondersteunt btw-sturing
Ondersteunt up- en cross-selling Meerdere leveringsopties
Promotie module, incl. vouchers Bevat tools voor zoekmachineoptimalisatie
Eenvoudig beheer van statische pagina’s (contact, help, about us, terms & conditions, …)