SAP Business One Roll-outs

Vele grote bedrijven beheren en sturen hun organisatie met SAP ERP. Vaak implementeren zij SAP®Business One in hun filialen. Vigor is in België preferred subsidiary roll-out partner van SAP.

Alle vestigingen op één platform

In grote organisaties ontstaat soms een wildgroei van oplossingen en systemen voor lokale of specifieke processen. Die jaagt de operationele kosten omhoog en bemoeilijkt de integratie van de verschillende entiteiten. Met SAP Business One in de dochter- en nevenbedrijven creëert u een eenvormige en geïntegreerde omgeving voor het hele bedrijfsnetwerk. Die set-up heeft veel voordelen:

  • de informatie is altijd up-to-date;
  • de rapportage gebeurt overal op dezelfde manier;
  • data en content zijn gemakkelijk te delen met de andere SAP-systemen in uw onderneming;
  • uw processen zijn geharmoniseerd, met lokale accenten;
  • de operationele efficiëntie gaat omhoog, de kosten omlaag;
  • er is meer transparantie, controle en inzicht over de vestigingen heen, en daardoor betere besluitvorming.

Internationaal groeien met SAP®Business One

SAP Business One is overal ter wereld beschikbaar, met 40 landspecifieke versies op één enkel platform. De levering en ondersteuning gebeuren lokaal, zodat u zorgeloos internationaal kunt groeien. Bij de meeste andere oplossingen voor kleine ondernemingen vindt u dat niet terug.

SNEL EN KOSTEFFICIËNT MET VIGOR

Bij een SAP roll-out hergebruik je de bestaande implementatiecyclus en businessprocessen in een nieuwe locatie. Een roll-out template bevat de gemeenschappelijke processen voor alle vestigingen. Daaraan voeg je de lokale en specifieke processen toe. Vigor volgt de voorgeschreven roll-outmethodologie van SAP. Het zorgt voor een snelle en kostefficiënte integratie met de centrale SAP ECC.